Vakantiegevoel

Groepsaccommodatie Kaumeshoeve

Bij binnenkomst kom je binnen in de grote leefkeuken. Vanuit de leefkeuken gaat u naar de sfeervolle zitkamer die voorzien is van een hout- en pelletkachel. Vanuit de woonkamer kun je naar de bijkeuken die voorzien is van een separaat toilet. En de doorgang naar boven.
Hier bevindt zich een gezellige slaapzaal en 2 aparte slaapkamers. Deze bovenverdieping is ook voorzien van een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Deze indeling is tot 15 personen. Vanaf 16 t/m 20 personen komt er nog een extra ruimte bij; de studio.

Vanuit de leefkeuken is de doorgang naar het terras en de speelweide. Je kunt hier heerlijk zitten aan de grote houten tafel die voorzien is van banken. Ook voor de kinderen is er volop vertier. Ze kunnen heerlijk spelen in de grote boomhut met glijbaan. In de zomer zwemmen in het zwembad. Verder hebben we nog een kabelbaan, pingpongtafel en voetbalgoal.

Met studio geschikt tot 19 personen

Deze is via de bijkeuken te bereiken. De oude varkensstal is hier omgebouwd voor extra leefruimte. Deze is voorzien van 2 slaapplaatsen. Heeft een zitgedeelte met TV. Keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast en magnetron oven. Tevens bevind hier zich nog een extra badkamer. Deze is voorzien van toilet, douche, bad en 2 wastafels.

Plattegrond Kaumeshoeve

Share This