Omgeving

Er is altijd wel iets te doen en voor ieder wat wils!

Panningen heeft een sfeervol en gezellig winkelcentrum, waar u heerlijk kunt rondwandelen, genieten op één van de vele terrasjes of uitgebreid dineren. Zin in een avondje uit? Bezoek dan cultuur- en uitgaanscentrum Dok6 waar onder andere een servicebioscoop en een theater gevestigd zijn.

Voor de wandel- en fietsliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn diverse fietsroutes waaronder een boerderijenroute waar de Dorotheahoeve deel van uitmaakt. Het natuurgebied nationaal park De Groote Peel is erg geliefd bij wandelaars, hier kunt u optimaal genieten van de natuur en van de stilte.

Ook voor het maken van dagtochten is Panningen een prima uitvalsbasis. U bent in 5 min op de snelweg A67. Zo zijn bijvoorbeeld de attractieparken Efteling, Bobbejaanland (Belgie), Movie World en Phantasialand (Duitsland) met een uur rijden te bereiken.

Zoekt u het liever wat dichter bij huis, dan liggen zwembaden, speeltuinen, musea, winkelcentra en bijvoorbeeld attractiepark Toverland op ongeveer 15 minuten rijden. Of het nu goed of slecht weer is, er is altijd wel iets te doen en voor ieder wat wils!

Share This